Jestem w kropce ,której życie nie postawiło nad „i”
Samotna? – nie ,nie jestem samotna ,
Bo jesteś TY!
TY jesteś mym słońcem ,
TY jesteś mym księżycem ,
Moją magią i muzyką.
Jak szklanka gorącej herbaty ,
W zimny wieczór ogrzewasz mnie.
Dajesz mi życie – choć życie mam ,
Dajesz mi szczęście – choć szczęściem jestem.
Mowa jest srebrem ,milczenie złotem ...
Ja jestem mową ,a usta milczą ...
Twe usta ,jak magnez ciągną mnie ...
Chwila niepewności ...
I już poza TOBĄ świat nie istnieje ...
Nikogo nie ma ,cisza jest wokół nas ...
Słychać tylko jak wybucha torpeda ...
Nasze wspólne serce bijące gdzieś w niebie ...