Parafraza Liści Pawlikowskiej Marty

Radek B

Kurwa lato się skończyło,
Dupsko jesień chłodzi mi,
Wierzba płacze nad mym truchłem
Płacze też i ja.
 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Radek B
Radek B
Wiersz · 5 października 2019
anonim