przeskoczyłeś
pamięć starą nutą pisze
to - zależy
kto i gdzie stoi siedzi
sala pełna puchem ścieli
i och
i ach
czy - zbity pies przy miedzy
dziś czerwień plecy grzeje
głowa huczy i kogut pieje
drapie
dyrdymały wrzuca
pazur zwiędnie
dół wyścieli
grajmy - swoje