Rawa blues plus

Agata

 

spróbuj czy jestem słona

słona sól z solniczki na bruk

kap kap

zanim zaśnie w sobie biała sól

lepka i szorstka jak ciepły płaszcz

w nieważkim świecie drobina

ze słów 

tych  kilka chwil

noc z nocą

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Agata
Agata
Wiersz · 8 października 2019
anonim