Literatura

jesienne liście (wiersz)

Yaro

za późno na wieczór
późna jesień żółte liście
miłość tylko się spóźnia
mówią za wcześnie

 

wiem ma czas
biegnie ciągle wprzód
nie cofnę wskazówek

 

patrzę na legendy sprzed lat
były piękne teraz makijaż
wyblakły jesień już

 

pełno liści w parku
pełno wszędzie
wiatr głaszcze asfalt
czarny od kłamstw


wyśmienity 2 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
10 pazdziernika 2019, 02:54
"patrzę" zamiast patrze na legendy sprzed lat (będzie lepiej)
Yaro
Yaro 10 pazdziernika 2019, 21:53
dzięki wielkie
przysłano: 9 pazdziernika 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca