Świetlik

Konrad Koper

Robak wyróżniał się,

wśród innych ogników.

 

- Wzleciał, chciał być sławny.

 

Przypomina gwiazdkę,

choć stracił swe „imię”.

 

Na niebie jest mnóstwo…

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 11 października 2019
anonim