Echo 2

Konrad Koper

W życiu różnie się zdarza :

Bić, drwić

walić głośno dechą…

Lecz najbardziej mnie przeraża

złowieszcze echo.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 11 października 2019
anonim
  • Krystyna Morawska
    W życiu różnie bywa.
    Można bić, drwić
    walić głośno dechą,
    lecz najbardziej przeraża
    złowieszcze echo.

    Ps. Po drobnym liftingu

    · Zgłoś · 5 lat