gdzie jest Mi Lo ?

Yaro

gdzie jest ?

kto to wie 

 błądzimy

coś dzieje się 

coś się wydarzy

 

co dzień jem chleb 

sam bez słów 

obraził się 

 

poezja to sens 

nikt nie czyta 

 

każdy nowoczesnym światem żyje 

w samotności umieram 

 

Mi Lo wracaj bo jesień 

babim latem skronie oplata

Yaro
Yaro
Wiersz · 16 października 2019
anonim
  • Arian
    tęsknisz za samochwałą?

    · Zgłoś · 5 lat
  • Yaro
    liczy się człowiek każdy się chwali

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    a jaki z niego człowiek? przerost ego nad ptasim mózgiem, lepiej zaproś małpę

    · Zgłoś · 5 lat
  • Yaro
    Nie jesteś taktowny

    · Zgłoś · 5 lat