Ona

Konrad Koper

 

Przybrała postać kameleona.

Jest jak lód,

albo jak ogień rozpalona…

Z ram jest uwolniona,

jako obraz- cud.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 października 2019
anonim