są takie miejsca

Yaro

są miejsca magiczne
przyciągają

z czasem zanika energia

 

człowiek szuka człowieka
oszukujemy siebie bo dojrzewa nadzieja

 

chciałbym cię spotkać w naszych miejscach

zmarnowałem tyle lat by wyjść naprzeciw

samemu sobie i niezdrowej chorobie

 

winię siebie jako osobę w liczbie mnogiej
patrzyłaś w oczy głęboko smutek cię rozczarował

 

pożegnałem się z miłością która czekała na mnie
dając ostatnią szansę są takie miejsca

gdzie pełno nas wszędzie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 18 października 2019
anonim