Literatura

są takie miejsca (wiersz)

Yaro

są miejsca magiczne
przyciągają

z czasem zanika energia

 

człowiek szuka człowieka
oszukujemy siebie bo dojrzewa nadzieja

 

chciałbym cię spotkać w naszych miejscach

zmarnowałem tyle lat by wyjść naprzeciw

samemu sobie i niezdrowej chorobie

 

winię siebie jako osobę w liczbie mnogiej
patrzyłaś w oczy głęboko smutek cię rozczarował

 

pożegnałem się z miłością która czekała na mnie
dając ostatnią szansę są takie miejsca

gdzie pełno nas wszędzie


dobry– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 18 pazdziernika 2019, 21:49
Co chciałeś powiedzieć ?
Yaro
Yaro 18 pazdziernika 2019, 22:11
że ciężko jest wyjść z choroby psychicznej
Krystyna Morawska
Krystyna Morawska 19 pazdziernika 2019, 23:41
Buntuj się, buntuj, gdy światło się mroczy*

*Dylan Thomas
Yaro
Yaro 20 pazdziernika 2019, 09:04
Dziękuję
przysłano: 18 pazdziernika 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca