Widzenie

Konrad Koper

Wypiłem mocne zioła.

Poczułem uderzenie.

                                    

Dziwnej wizji doznałem:

 

 Widziałem różne „zjawy”

w dużych, szarych, bunkrach.

Słońce stało się inne…

 

Czy oglądałem przyszłość ?

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 21 października 2019
anonim