Społeczeństwo

Konrad Koper

Są tacy co czerpią soki

i pokonują kamienie,

albo zwalczają żywioły.

 

Inni sięgają do nieba

i biorą dobrą energię.

 

Niektórzy wydają owoc.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 października 2019
anonim