O wróżce i…

Konrad Koper

Gdy przyszedł z dużą sakiewką pieniędzy,

wróżka wróżyła mu : szczęśliwe życie w nędzy.

 

Wiadomo kto zapłaci i kto się wzbogaci.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 października 2019
anonim