stała zmienna

gothar333

deszcz

poznałem się na nim

gdy twoim spojrzeniem obmywał zwątpienia

budził uśpione nasiona

by kwitły od nowa

dla mnie te kwiaty

choć twoja zasługa

zapachem kusiły

zmarszczone pożyciem myśli

zeschnięty na badyl ideał

gothar333
gothar333
Wiersz · 27 października 2019
anonim