katharsis

Robert noszczyk

kocham cię mamo bo wiem

że powiesz na pewno nie

gdy znowu przyjdą po mnie

by zabrać mi powietrze

 

kocham cię mamo już wiem

że staniesz z tarczą na przedzie

jak kiedyś ja z nieokiełznaną trwogą

byś mogła dzisiaj oddychać

 

kocham cię mamo już wiesz

miłość nie musi być zimna

przytul gdy w samotności

zabijam ostatnie marzenie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 27 października 2019
anonim
  • Robert noszczyk
    to jest prawdziwe... bardzo prawdziwe dla mnie...dlatego oceny nic mi tutaj akurat nie pomogą

    · Zgłoś · 4 lata temu