kocham cię mamo bo wiem
że powiesz na pewno nie
gdy znowu przyjdą po mnie
by zabrać mi powietrze
kocham cię mamo już wiem
że staniesz z tarczą na przedzie
jak kiedyś ja z nieokiełznaną trwogą
byś mogła dzisiaj oddychać
kocham cię mamo już wiesz
miłość nie musi być zimna
przytul gdy w samotności
zabijam ostatnie marzenie