Święta trójca

Szmul Zimmermann

ignorancja

zabobon

naiwność

 

święta trójca

dobrego biznesu

 

chciwość

podjudzanie

dwulicowość

sofizm

 

cnoty główne

czarnego cyrkowca

 

 

kasa

sex

władza

 

cnoty boskie

purpurowego celebryty

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Szmul Zimmermann
Szmul Zimmermann
Wiersz · 28 października 2019
anonim