Twarz

Konrad Koper

 

Szedł „człowiek” z wyrysowaną śmiercią na gębie.

- Wiemy co się zdarzy.

 

Ja jednak wystrzegam się innego bez twarzy.

Rzadko się w życiu gubię.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 29 października 2019
anonim