Dotyczy życia

Konrad Koper

Koła muszą szybko i monotonie się kręcić,

by pojazd mógł przed siebie pędzić

i był w stanie inny tęczowy dopędzić.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 października 2019
anonim