zapomniałem jak czuć coś

Yaro

w życiu mi nie wyszło

prócz kilku włosów

przynajmniej pogrzeb będzie ładny 

kochanie przyjdziesz

styknąć się myślami

 

Amen

Yaro
Yaro
Wiersz · 30 października 2019
anonim