powiedz mi to

Yaro


zimno wody na ciepłej dłoni
rozświetla poranne mgły

 

na łąkach śpiew żurawi
odlecą bez naszych spojrzeń

 

wiatr rozgoni szary dym
z ogniska


serce zaboli

powiedz że mnie wolisz

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 31 października 2019
anonim