Lewo – prawo

Konrad Koper

 

Obróciłem się w lewo i dostrzegłem rozpadliny

oraz przestraszyłem się domniemanych przepaści.

Po czym skręciłem w prawo.

                                    

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 1 listopada 2019
anonim