potrzeba niczego

slavic player

pobędę w punkcie nemo

tak wywłaszczę stopy

z uprawianych dystansów

 

popróżnuję

w absolutnej próźni

do chwili aż grawitacja

przyłapie ją na abstrakcji

 

zarezerwuję miejsce

w żadnej konkretności

muszę przez jakiś nieczas

pobyć w niebycie

slavic player
slavic player
Wiersz · 1 listopada 2019
anonim