Literatura

krople łez (wiersz)

Yaro

 

życie
to walka


walkę
mam we krwi


nie szczędząc jej
w ostatni dzień

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 2 listopada 2019, 14:36
Prosty aforyzm…
Yaro
Yaro 2 listopada 2019, 15:20
nie wiesz o czym mówię
Konrad Koper 2 listopada 2019, 15:59
Wiem, aforyzm to pełnoprawny gatunek poezji- krótki z przesłaniem…
Yaro
Yaro 2 listopada 2019, 16:59
no właśnie
przysłano: 1 listopada 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca