Stuk, puk…

Konrad Koper

W ciepłym pokoju mieszka

nadzieja oraz miłość.

Pragniemy żyć i użyć :

łączymy swoje ciała…

                          

Na dworze panuje  śmierć :

mróz ściska drzewa ,krzewy

a ptaki się chowają…

 

Kryjemy się pod kołdrę,

słyszymy stukot u drzwi

oraz czujemy powiew…

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 2 listopada 2019
anonim