Etykieta…

Konrad Koper

Nazwisko, imię,

ubranie lub twarz

są etykietą,

 

naklejoną na

butelkę „wina”.

Trunek pijemy

wieczorem, rano

na dobre i złe…

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 listopada 2019
anonim
  • Robert noszczyk
    jakby nie dopracowany...tzn. troszkę bym sobie pozmieniał...coś odjął, coś dodał ale ogólnie ciekawe i dobre

    · Zgłoś · 5 lat