szczerość

Lucky Person

boję się umów z samym sobą

zawsze przegrywam

niezależnie od zapisów umowy

od skomplikowania postanowień

kompromisy nie są nigdy kompromisami

ja i ja mizerność, małość

(za)ledwie tchórz

nic nie biorę z siebie do siebie

nie pozostaję

się nie wydaję.

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 3 listopada 2019
anonim