Tysiąc kilometrów sprawia, że zaczynam tęsknić,
A poza tym tak chciałam należeć do tamtego miejsca
Powiedz tylko nie kłam ile jeszcze i jak długo będę cierpieć
Przez bycie tu i przez pozostanie tu, proszę.
Byli tacy, którzy twierdzili, że podążam w stronę złudzeń,
Złudzeń, które są częścią mojej rzeczywistości
Czekam tyle, tak długo, tak wiele dni i godzin,
Aż któregoś dnia los odwróci fatalną kartę,
Mój wielki świecie wsłuchaj się w wołanie
Słów, które wypowiadam szeptem..
Pragnę tego, dziś tylko tego pragnę
Już nie zdążysz nic obiecać mi
Kiedy chcę poczuć wiatr na skórze
Marzę o tym, dziś tylko o tym marzę
Zanim cokolwiek powiesz, to
Pozwól mi poczuć wiatr na skórze.