jesienny list

Irena Świerżyńska

biała kartka

i słowo

 

Moja .....

 

wróży dobrą wiosną

choć  -  jesień srebrzysta  puka

 

to -  jeszcze możliwe 

ktoś 

czeka

 

czy mogę być Twój 

dziś  jutro i długo do końca

 

zapytał 

 

jest - wszystko 

i sam

 

tylko...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 5 listopada 2019
anonim