obie laski

Yaro

leżą kłody 

dwie laski

po boku

 

pociemniało

 

nadchodzi księżycowa noc

z ochotą 

biorę się do roboty  

 

pomyślę po 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 5 listopada 2019
anonim