Sen

Konrad Koper

Śniłem, że śniłem.

- Powtórnie się obudziłem.

 

Znów jestem na niedobrym świecie.

 

Liczę i mam wrażenie,

że znowu  się obudzę.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 6 listopada 2019
anonim