Władza

Konrad Koper

Błysk ostrza, błysk w oku.

                    *          

Szarlatani z czyśćca

kroili nie tylko tort.

 

Gdy chciałem ukraść resztki,

przegonili  do „piekła”

mnie i moją rodzinę.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 6 listopada 2019
anonim