omal zostawiłbym wszystko wokół nas

Yaro

upadłem nieraz
ciężko powstać

 

papieros
ostatnim gwoździem
w desce trumny

 

brukowana droga
On i ja
naprzeciw odwiedzin
Bóg dał znak

 

prosiłem odwołać
ucztę
by cieszyć się
z wami na ziemi

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 8 listopada 2019
anonim