obraz

Yaro

 maluję palcem po ścianie

obraz przyszłych dni
 
twoimi łzami obmywam dłonie
 
śpij spokojnie
 
namaluję szczęście 
 obudzi cię świt  gdy
wejdę na płot
piejąc  dla ciebie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 8 listopada 2019
anonim