Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Yaro
obraz
obraz
Yaro
maluję palcem po ścianie
obraz przyszłych dni
twoimi łzami obmywam dłonie
śpij spokojnie
namaluję szczęście
obudzi cię świt gdy
wejdę na płot
piejąc dla ciebie
Lubię
1
Yaro
Wiersz · 8 listopada 2019
Konrad Koper
Końcówka zaskakuje… Ładny !!
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
Krzysztof Kowalski.
Dosyć ciekawy.
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści