Inny marynarz

Konrad Koper

Unikano syren.

 

A ja wystrzegam się

„ diabelskich aniołów”,

mają : głos, twarz anioła,

ręce i nogi diabła…

 

Jest Trójkąt Bermudzki

- ten egzystencjalny.

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 8 listopada 2019
anonim
  • Yaro
    pomiędzy palcami śliskimi od wyobraźni

    · Zgłoś · 5 lat