Korona

Konrad Koper

Drżysz, pocisz się,

głośno wzdychasz.       

 

Noszę koronę…

Jestem władczynią

twojego ciała.

 

Czujesz mój uścisk,

serce łomocze…

 

Czy kręcimy film ?

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 9 listopada 2019
anonim