Literatura

Wspomnienia z tamtych chwil (wiersz)

Krzysztof Kowalski.

w swoich oczach wyrażasz myśli

swoją postacią kradniesz wzrok

wyglądasz teraz olśniewająco

 

 

oddalasz się jednak gdzieś w oddali

pozostawiając w pamięci niezapomniane chwile

i dotyk tych ciepłych delikatnych dłoni

 

uczuć które miały trwać wiecznie

miłości która wzbić miała się wśród planet

prowadząc nas drogą do wieczności

 

 

rozpłynęła się jednak w myślach

iskierka która została ugaszona w sercu

 

 

ulotniła się jak wiatr

gdzieś wśród gwiazd

ukryła się na jakiś czas

 

będę kochał jednak wspomnienia tamtych nocy

dni które rozgrzewały moje wnętrze
 

 

odchodzę i znikam już na zawsze

rozdział tej miłości się już zakończył

 

 

i niech tak już pozostanie do końca.

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 12 listopada 2019, 22:26
Są myśli...
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski. 12 listopada 2019, 22:56
Konrad Koper Myśli i wspomnienia z tego co było i co mogło być i tego co przynosi nam los.
przysłano: 12 listopada 2019 (historia)

Inne teksty autora

Opowieść miłosna cz. 32
Krzysztof Kowalski.
Wśród błękitnych gwiazd
Krzysztof Kowalski.
Drogą do gwiazd
Krzysztof Kowalski.
Wśród gwiazd
Krzysztof Kowalski.
Wolność i pragnienie człowieka
Krzysztof Kowalski.
Droga przeznaczenia
Krzysztof Kowalski.
Drogą wśród gwiazd
Krzysztof Kowalski.
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca