Wspomnienia z tamtych chwil

Krzysztof Kowalski.

w swoich oczach wyrażasz myśli

swoją postacią kradniesz wzrok

wyglądasz teraz olśniewająco

 

 

oddalasz się jednak gdzieś w oddali

pozostawiając w pamięci niezapomniane chwile

i dotyk tych ciepłych delikatnych dłoni

 

uczuć które miały trwać wiecznie

miłości która wzbić miała się wśród planet

prowadząc nas drogą do wieczności

 

 

rozpłynęła się jednak w myślach

iskierka która została ugaszona w sercu

 

 

ulotniła się jak wiatr

gdzieś wśród gwiazd

ukryła się na jakiś czas

 

będę kochał jednak wspomnienia tamtych nocy

dni które rozgrzewały moje wnętrze
 

 

odchodzę i znikam już na zawsze

rozdział tej miłości się już zakończył

 

 

i niech tak już pozostanie do końca.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 12 listopada 2019
anonim