W tę magiczną noc

Krzysztof Kowalski.

biegnij w stronę chmur

dam ci za to czarodziejski kwiat

spójrz na mnie chociaż raz

zanucę ci  piękną melodię

będziesz śniła wśród

gwiazd

a ja pokażę ci drogę

do miłości bram

abyś była szczęśliwa

tylko ten jeden raz

w tę magiczną noc

zanim sen dobiegnie do końca.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 3 głosy
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 13 listopada 2019
anonim