Bierni mordercy…

Konrad Koper

niosą śmierć :

„Mocarz” wciska karabin,

argumenty chwytają za cyngiel.

 

 Niektórzy liczą zabite osoby :

raz, dwa, trzy, cztery…

- Złowroga arytmetyka.

 

Rachunek sprzyja władzy.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 13 listopada 2019
anonim