tęsknoty i rozstania

Yaro

wyjeżdżam na jakiś czas
zostawiam
ciepło na dłoniach
dotyk w pamięci smak ust

 

telepatyczny błękit
w oczach

 

będę wiatrem wodą
musnę włosy tańcem

boso

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 17 listopada 2019
anonim