Literatura

tęsknoty i rozstania (wiersz)

Yaro

wyjeżdżam na jakiś czas
zostawiam
ciepło na dłoniach
dotyk w pamięci smak ust

 

telepatyczny błękit
w oczach

 

będę wiatrem wodą
musnę włosy tańcem

boso


wyśmienity 3 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 17 listopada 2019, 13:43
Urzeka głębią i prostotą !!
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska 18 listopada 2019, 06:30
Tak blisko - cudownie i słowa zostają...
przysłano: 17 listopada 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca