O tobie

Konrad Koper

Słońce zwiastuje nadzieję, radość.

Od ciebie promienieje jasność.

Czy zamknąć oczy, gdy będę miał już dość

światła?

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 listopada 2019
anonim