Na szlaku dróg

Krzysztof Kowalski.

Wszystkie walki przed nami

zranione poległe serca

miłość wznosi się na szczyt

malując nową historię

wśród pejzażu gór

i szlaku nieznanych

jeszcze nam wspomnień.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 18 listopada 2019
anonim