dziewczynka

Yaro

wybacz mi to przez tę noc
księżyc skrył się za chmury
nie wyjawił  tajemnicy mojej

 

a ty 
jak rzeka płynęłaś

wśród świateł
oślepiłaś mnie
 dyskoteka grała

 

widziałem cię taka nieśmiała
ja też się bałem 
do dziś nie wiem 
czy to jawa czy sen

 

a ty 
jak rzeka płynęłaś

wśród świateł
oślepiłaś mnie
dyskoteka grała

 

powiedziałem mały drink na sen
odprowadzę cię 
tylko kochaj mnie

 

a ty 
jak rzeka płynęłaś

wśród świateł
oślepiłaś mnie
dyskoteka grała

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 18 listopada 2019
anonim