a po kalli psa

Jacek JacoM Michalski

anioły maszerują

podkute skrzydła tłuką o powietrze

niebo jak piekło albo odwrotnie

modlitwy z drutu kolczastego

afryka czeka

europa głodna głodu

kolumb uciekł do Azji

a my tu i tam staramy się wkręcić

zapalniki do nowego zbawienia

 

ile razy jeszcze

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 19 listopada 2019
anonim
  • Arian
    nadal grafomania
    banały upozorowane na wielkie myśli

    coś na miarę czerwonego trolla

    · Zgłoś · 5 lat
  • Jacek JacoM Michalski
    arian ...poproś brunatnych kolegów, na pewno cipo-mogą zrozumieć ;-)

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    no pewnie,, jak ktoś robi gniota to jedynym argumentem obrony pozostaje brak zrozumienia dla gniota
    przewlekła, polityczna naiwność i literacka amatorszczyzna

    · Zgłoś · 4 lata
  • Jacek JacoM Michalski
    gdybym nie miał wątpliwej przyjemności zetknąć się z twoją "tfurczością" ;-) może by mnie to jakoś obeszło :-)

    · Zgłoś · 4 lata
  • Arian
    jakie taki infantylny grafoman jak ty może mieć pojęcie o twórczości ?
    oczywiście, że zerowe
    na dodatek poświadczona już swoimi postami niepełnosprawność umysłowa

    · Zgłoś · 4 lata
  • Jacek JacoM Michalski
    arian..myślałem, że spuściłem wodę a ty ciągle wypływasz :-)

    · Zgłoś · 4 lata