Wybacz mi miła to przez przypadek
skradłaś wianuszek pełen miłości
skruszonych naszych tajemnic
A ja
oświetliłem ci drogę
wśród gwiazd
w obłokach
abyś odnalazła kierunek
zagubionych dwóch serc
które zabłądziły wśród chmur
błąkając się w tej zagubionej przestrzeni
wśród planet i pozaziemskich galaktyk.