Wspomnienia z tamtych chwil

Krzysztof Kowalski.

Na skraju skał

czuję smutek 

w odbiciu słońca

widzę blask

 

Gdzie jesteś

 

Chwilo marzeń

z ukrytych snów

i tamtych dni

 

Które odeszły

na zawsze

odleciały jak wiatr

w stronę gwiazd

i pozaziemskich planet.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 21 listopada 2019
anonim